اگه هنوز برای زمستونتون لیمو شکری درست نکردین تا هنوز لیمو ترش‌های تازه تو بازار تمام نشده دست به کار بشین. چون تو زمستون می‌تونین لیمو شکری‌ها رو با چای بخورین و از طعم دلچسبشون لذت ببرین.
(فکر کن چایی لیمویی، پاییز و کتاب!)
────♡────
مواد لازم برای لیمو شکری :
 لیمو ترش تازه500 گرم / شکر 250 گرم
────♡────
طرز تهیه لیمو شکری :
لیموها را شسته و خوب خشک کنید. سپس آنها را به صورت ورقه های نازک برش بدهید، هسته های آن ها را حتما جدا کنید و گرنه تلخ می شود.
داخل یک شیشه تمیز و کاملا خشک، کمی از ورقه های لیمو را قرار داده و روی آن مقداری شکر بریزید و این کار را ادامه بدهید تا شکر و لیموها تمام شوند. (در صورت تمایل می توانید چند شاخه نعنا هم لابه لای لیموها قرار بدهید).
بعد در شیشه را محکم ببندید و در یک محیط خنک قرار بدهید. بعد از حدود یک ماه آماده مصرف هستند.
حتما لیموها زرد باشند، اگر سبز باشند تلخ می شود.
و اینکه چون هیچ آبی به آن اضافه نمی شود و فقط آب لیموها است کپک نمی زند.
و در آخر اینکه می شود به جای شکر از عسل هم استفاده کرد.
────♡────
نکاتی برای تهیه لیمو شکری:
* اگر داخل یخچال قرار بدهید شکرها دیرتر آب می شوند پس بهتر است در یک محیط خنک غیر از یخچال قرار بدهید.
* جلوی آفتاب هم نباید گذاشت چون ویتامین لیمو از بین می رود.
* حتما لیموها زرد باشند، اگر سبز باشند تلخ می شود.
* چون هیچ آبی به آن اضافه نمی شود و فقط آبِ لیموهاست کپک نمی زند.
* می شود به جای شکر از عسل هم استفاده کرد رنگ لیموها تیره و خوشرنگ می شود و برای درمان سرما خوردگی عالی است.
* باید هر چند روز یکبار در شیشه را باز کرد و روی آن شکر یا عسل ریخت اینقدر اینکار را تکرار کنید تا آب کامل روی لیموها را بگیرد.
────♡────


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پایدار مثنوی ارواح گلسرای آرش ویرا قالب ذاکر حسین خیری negahearmaniCo باشگاه والیبال اطلس زندگی زناشویی